top of page
etusivu-kuva-preview.jpg

Säkylän F-Puttiparkki

Säkylän F-Puttiparkki sijaitsee keskustassa, kunnanviraston takana aivan järven rantaviivan tuntumassa. Pysäköintitilaa löytyy kymmeniä ruutuja ja keskustan palvelut ovat ihan vieressä. 

 

Infotaulu löytyy pienen kummun päällä sijaitsevan P-korin läheltä, jossa on lisäksi kaksi penkkiä ja roska-astia. F-kori on lähempänä rantaviivaa ja siellä on myös kaksi rakennettua estettä sekä yksi huilipenkki. Erikokoisia puita alueella on kymmeniä.

IMG_20210703_215206_edited.jpg

Heittopaikat

Säkylän F-Puttiparkin heittopaikat on merkitty pyöreillä laatoilla. Kyseisellä alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja tämän vuoksi kunta halusi puttiparkkiinsa maahan upotetut heittopaikkalaatat ilman väyläopasteita.

P-Kori

P-kori sijaitsee pienen kummun päällä puiden keskellä. Suurin osa puttiväylistä pelataan ylämäkeen ja ne ovat hieman helpompia kuin F-korilla. Pro-laatat ovat merkitty oranssilla ja Am-laatat vihreällä värillä. Korin ympäristössä on muutamia katuvaloja, jotka mahdollistavat pelaamisen myös hämärässä.

IMG_20210704_163756_edited.jpg

F-Kori

IMG_20210703_222112_edited.jpg

F-Kori löytyy järven rannasta. Sijainti on altis järveltä tulevalle tuulelle, joka puhaltaa jokaisella puttiväylällä hieman eri kulmasta. Korin ympäristössä on myös kaksi estettä, joiden ohittamiseen voit käyttää hissiputin lisäksi molemminpuolisia haaraputteja sekä kovaa laakaputtia. F-koriin johtaa myös 10 metrin puttisuora, jonka laatat ovat kahvin väriset. Koria kiertävät Pro-laatat ovat merkitty oranssilla ja Am-laatat vihreällä värillä. Laatat on käsitelty fluorisoivalla aineella, joka mahdollistaa pelaamisen myös hämärässä.

Puttipelit

F-Puttiparkin infotaulusta löydät ohjeet parkin käyttöön ja säännöt muutamaan suosituimpaan puttipeliin. Taulussa on myös QR-koodi, jota kautta pääset pelipankkiin, johon on talletettu kaikki alustaan räätälöidyt pelit ohjeineen ja mahdollisine tuloskortteineen.

IMG_20210704_144746_edited.jpg
bottom of page