top of page
etusivu-kuva-preview.jpg

Heinolan Kylpylänrannan F-Puttiparkki

Heinolan Kylpylänrannan F-Puttiparkki sijaitsee historiallisella paikalla, jossa toimi legendaarinen Heinolan kylpylaitos vuodesta 1892 vuoteen 1944 asti. Kylpylänrannalla sijaitsee F-Puttiparkin lisäksi yleinen sauna, kesäkioski, 3m hyppytorni, suihku-, puku- ja wc-tilat.

 

Infotaulu löytyy Kylpylänrannan voimistelutelineiden vierestä. P-korin ja F-korin lisäksi molemmilla koreilla on F-Puttiparkin esteet.

Kylpylänranta rakennus 1.png

Heittopaikat

Heinolan Kylpylänrannan F-Puttiparkin heittopaikat on merkitty pyöreillä laatoilla.

P-Kori

P-Kori sijaitsee voimistelutelineiden vieressä. P-korin heittolaatalta 4 löytyy puttaamista hankaloittava este. Pro-laatat ovat merkitty oranssilla ja Am-laatat vihreällä värillä.

Kylpylänranta P-kori.png
Kylpylänranta F-kori.png

F-Kori

F-Korin heittolaatalla 3 on myös este, jonka ohittamiseen voit käyttää hissiputin lisäksi molemminpuolisia haaraputteja sekä kovaa laakaputtia. F-koriin johtaa myös 10 metrin puttisuora, jonka laatat ovat keltaisen väriset. Koria kiertävät Pro-laatat ovat merkitty oranssilla ja Am-laatat vihreällä värillä. Laatat on käsitelty fluorisoivalla aineella, joka mahdollistaa pelaamisen myös hämärässä.

Puttipelit

F-Puttiparkin infotaulusta löydät ohjeet parkin käyttöön ja säännöt muutamaan suosituimpaan puttipeliin. Taulussa on myös QR-koodi, jota kautta pääset pelipankkiin, johon on talletettu kaikki alustaan räätälöidyt pelit ohjeineen ja mahdollisine tuloskortteineen.

Kylpylänranta infotaulu_edited.jpg
bottom of page