top of page
etusivu-kuva-preview.jpg

Heinolan Discgolfpark Worldin F-Puttiparkki

F-Puttiparkki Heinola Discgolfpark World sijaitsee Kippasuon massiivisella frisbeegolfkeskuksen alueella. Heinola Discgolfpark Worldistä löytyy F-Puttiparkin lisäksi kaksi täysi mittaista rataa (Pro ja Am), lasten 9-väyläinen rata, 9-korin puttirata, heittoverkko ja frisbeepeli Puttinolla.

Kippis-yleiskuva.jpg

Heittopaikat

Kippasuon F-Puttiparkin heittopaikat on merkitty pyöreillä laatoilla.

P-Kori

P-Kori sijaitsee infotaulun vasemmalla puolella. P-korin heittolaatalta 5 löytyy puttaamista hankaloittava este. Pro-laatat ovat merkitty oranssilla ja Am-laatat vihreällä värillä.

Kippis-P-kori.jpg
Kippis-F-kori.jpg

F-Kori

F-Korin heittolaatalla 6 on myös este, jonka ohittamiseen voit käyttää hissiputin lisäksi molemminpuolisia haaraputteja sekä kovaa laakaputtia. F-koriin johtaa myös 10 metrin puttisuora, jonka laatat ovat keltaisen väriset. Koria kiertävät Pro-laatat ovat merkitty oranssilla ja Am-laatat vihreällä värillä. Laatat on käsitelty fluorisoivalla aineella, joka mahdollistaa pelaamisen myös hämärässä.

Puttipelit

F-Puttiparkin infotaulusta löydät ohjeet parkin käyttöön ja säännöt muutamaan suosituimpaan puttipeliin. Taulussa on myös QR-koodi, jota kautta pääset pelipankkiin, johon on talletettu kaikki alustaan räätälöidyt pelit ohjeineen ja mahdollisine tuloskortteineen.

Kippis-infotaulu.jpg
bottom of page